Exclusieve try-out nieuwe plaat op 3 september

Daan komt naar DOK

Daan komt naar DOK

Foto: Jan Vens

Gent - Daan werkt momenteel aan een nieuwe plaat en op maandag 3 september komt hij die 'in 't geniep' voorstellen aan het Gentse publiek op DOK. Tickets kosten 20 euro en zijn enkel maar te verkrijgen via de link die u hieronder vindt.

Eind 2010 begon Daan aan zijn lange akoestische 'Simple'-tour waarbij hij z'n dierbaarste songs in totaal nieuwe versies bracht. Met Isolde Lasoen als multi-instrumentaliste en Jean Francois Assy als modern cellist wisten ze al een 100-tal zalen te bekoren en uit te verkopen. Ook de gelijknamige cd 'Simple' werd snel platinum.

Daan werkt nu aan een nieuwe plaat, waarvoor hij het trio wil uitbreiden: de bezetting wordt verrijkt met longtime kompanen Jeroen Swinnen (piano) en Jo Hermans (trompet) als ook met nieuwkomer Geoffrey Burton (gitaar).

Het belooft een heel speciaal concert te worden, met fonkelnieuwe nummers van Daan en een minimalistisch orkest, intiem én groots tegelijk. Deze try-out op DOK is eenmalig en exclusief. Tickets (20 euro) kunnen besteld worden via deze link op de website van organisator Democrazy.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio