Geen tickets meer voor Rios, Novastar en Admiral Freebee. Wel nog voor Isolde, Compact Disk Dummies en andere

Drie van de acht Zebrawoodsconcerten al uitverkocht voor derde editie van start gaat

Drie van de acht geplande concerten van het winterse muziekfestival Zebrawoods zijn al uitverkocht nog voor de derde editie van het festival woensdagavond 27 december van start gaat. Zowel het concert van Gabriel Rios (vanavond woensdag) als dat van Novastar solo (vrijdag 29 december) en Admiral Freebee solo (zaterdag 30 december) zijn uitverkocht. Dat gebeurde bij de vorige twee edities van Zebrawoods niet. Het ziet er naar uit dat het gedurfde initiatief om tijdens een 'dode concertperiode' toch muziekconcerten te organiseren, zijn bestaansrecht meer dan verworven heeft.

Bovenop de drie  uitverkochte concerten zijn er nog vijf concerten. In het eerste blok van vier concerten zijn er alleen nog tickets voor Tout Va Bien (donderdag 28 december). En ook daar moet men vlug zijn, want woensdagmiddag waren er maar 30 tickets meer beschikbaar.

Bovenop de muzikale keuzes in de programmatie heeft Zebrawoods een paar grote troeven: de inrichting van de 'tent' is in die mate verzorgd dat de term 'tent' eigenlijk niet meer zou mogen gebruikt worden. Zoals de naam Zebrawoods laat vermoeden, verwijst woods naar bos, en ja, de tent die op het binnenplein van het woon- en kantorencomplex Zebra in de Zebrastraat staat, is omgetoverd tot een bos. Het gaat ook om geen massaconcerten, en het publiek kan kiezen tussen zitten en staan. En er is maar één concert per avond, dat doorgaans netjes op tijd (20u30) begint. 

In het tweede blok van vier dagen, van donderdag 4 januari tot en me zondag 7 januari staan nog een aantal interessante namen: Delv!s opent het tweede luik op donderdag 4 januari. Op vrijdag 5 januari staat School is Cool op het podium en de dag erna, zaterdag 6 januari Compact Disk Dummies. Na haar geslaagde concert in de Vooruit kijken wij vooral uit naar Isolde die de derde editie van Zebrawoods op zondag 7 januari afsluit.

Alle info en tickets voor Zebrawoods op de site van het evenement.

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio