Tout Va Bien gaat er vlotjes in op Zebrawoods

Tweede dag Zebrawoods, donderdagavond, met Tout Va Bien op de affiche en het podium. Een zanger (die voor enkele nummers achter de piano gaat zitten), een drummer (met bovenop het drumstel ook een drumcomputer) en iemand achter de toetsen en een laptop bij de hand. Dan weet je het wel: synthpop, electropop, vlot dansbaar, het ging er makkelijk in bij de volgelopen tent.

 

Frontman Jan-Wouter Van Gestel speelde de eerste nummers in een kersttrui, maar ruilde die toch vrij snel in voor een gewoon wit onderhemdje. De stem van Jan-Wouter gaat hoog, zijn band , ook bestaat die maar uit twee man, geeft hem de nodige backing en bieps en beats, en de muziek die Tout Va Bien brengt heeft niet echt veel weerhaakjes. 

 

Al kregen we na een aantal nummers wel het gevoel dat het allemaal wel heel erg in dezelfde sfeer baadde. Tout Va Bien bracht niet enkel eigen werk maar ook een paar covers, waaronder een eigen versie van City Lights het nummer waarmee België naar het Eurovisiesongfestival trok.

Vrijdagavond concerteert Novastar solo, zaterdagavond Admiral Freebee. Maar beide concerten zijn uitverkocht. Er zijn wel nog tickets voor de concerten van het tweede luik van Zebrawoods. Klik hier voor de programmatie van Zebrawoods.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio