Isolde Lasoen sluit zondag Zebrawoods af, nog maar enkele tickets meer beschikbaar

DELV!S swingt tweede luik Zebrawoods open

DELV!S is in tegenstelling tot de grote artiest op wiens naam Niels Delvaux zijn artiestennaam inspireerde nog niet zo erg bekend. De man uit Landen haalde wel een MIA-nominatie binnen in de categorie Doorbraak, en aan de reacties van het publiek van Zebrawoods te zien, zullen de aanwezigen allemaal op hem stemmen. DELV!S had dan ook geen enkele moeite om het publiek aan het dansen te brengen. DELV!S opende donderdagavond het tweede luik van vier Zebrawoodsconcerten.

DELV!S brengt niet echt vernieuwende muziek, maar de man heeft een soulstem om u tegen te zeggen. En een uitgebreide begeleidingsband: toetsen, twee gitaren, twee blazers, drummer en backing vocal. Vooral de blazers en de backing vocal zorgden voor een hoog soul- en funkgehalte. Zoals gezegd, niet echt vernieuwend, maar het ging er allemaal heel vlot in. Het publiek was na afloop heel tevreden en bleek maar één klacht te hebben: het was te snel gedaan. 

Vandaag staat School is Cool op het podium van Zebrawoods, zaterdag 6 januari is het de beurt aan Compact Disk Dummies. Voor die concerten zijn er nog een paar tientallen tickets beschikbaar. Wie zondag Isolde aan het werk wil zien met haar soloproject (al wordt ze bijgestaan door haar Ben's..) moet wel heel snel zijn, want daar schuift de ticketwijzer heel dicht tegen de limiet van UITVERKOCHT aan. Tickets via www.zebrawoods.be

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio