Angèle, de zus van rapper Romeo Elvis, heeft alles om het te maken. Ze heeft de looks, ze straalt geluk uit en er zit iets ondeugend in haar stem. Had Gainsbourg nog geleefd, hij had ze ongetwijfeld al in bed gelokt. 
Angèle danste een uur lang van links naar rechts op haar elektropopsongs alsof ze aan twee touwtjes hing. Ze probeerde met haar hele lijf de zaal in te palmen. Maar het publiek reageerde eerst maar lauw met enkele beleefdheidsapplausjes.

Tot de inzet van 'Je veux tes yeux' natuurlijk. We hadden het hitje gedurende de dag al drie keer op de radio gehoord en verwelkomden het met open armen een vierde keer. Angèle zingt met zo een naturelle dat ze er haast geen moeite moet voor doen. Of het nu hoog of laag is. En omdat alles moest klinken als op de plaat, zongen nog wat Angèlekes mee op de backing track. Toen ze haar muzikanten van het podium stuurde om even solo verder te gaan, won haar stem het van de eenvoudige pianobegeleiding.

"Have you ever felt like big shit watching others instagram?" De Brusselse zong een zwoel jazzy nummertje over hoe Instagram jongeren vaak een slecht gevoel heeft. Een durver uit het publiek riep: "Angèle, je veux tes yeux." Als bisnummer speelde Angèle een uitgesponnen versie van 'La loi de Murphy', dat andere feel good hitje. Nadien wou ze nog eens met een hartjesvormend publiek op de foto. Een kiekje voor op instagram?

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio