Warme stem van Klaas Delrue doet Walter De Buckplen vollopen

Het was nog eens ouderwets druk druk druk, woensdagavond op het Walter De Buckplein. Trefpunt had er om halfnegen Yevgueni geprogrammeerd. Yevgueni is de groep rond Klaas Delrue die in 2006 de liedjeswedstrijd Zo is er maar één, gepresenteerd door de betreurde zangeres Yasmine, won. Yevgueni bleek lang geen eendagsvlieg te zijn.

Eind vorig jaar bracht Yevgueni Tijd is Alles uit, een plaat waarbij Klaas Delrue _ voor zijn stem alleen al zou een mens hem interviewen _ stil staat bij zaken zoals het vaderschap.

De fans waren blij: Yevgueni maakte van het optreden op het Walter De Buckplein geen promotieconcert voor Tijd is Alles, maar bracht ook heel wat werk van vroeger.

Zeer schoon

'Zeer schoon, zeer schoon'. Geen beoordeling van iemand uit het publiek, maar van Klaas Delrue zelf, toen hij zag en hoorde hoe het publiek op het einde mee ging in zijn samenzang in Nieuwe Meisjes. Het Walter De Buckplein kreeg er Nooit Naar Nergens en Als Ze Lacht als toegift bij.

Daarna was het op het Walter De Buckplein weer muzikaal feest, maar dan van een heel andere soort: Peter Vermeersch bracht met zijn 15-koppige band Flat Earth Society het plein in vervoering.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio