The Man in Black speelt ook Trefpunt plat met tributeconcert Johnny Cash

Nadat ze een paar weken geleden lieten blijken dat 't Floere Foefke in de Molenaarsstraat te klein was, speelden de drie muzikanten van The Man In Black maandagavond ook het café van Trefpunt plat. De eigentijdse versies van de songs van Johnny Cash blijken aan te slaan, en opvallend genoeg ook bij een jong publiek, dat maandagavond aan het dansen sloeg, voor zover daar plaats voor was.

The Man In Black, dat zijn Geert Bouckaert (zang en gitaar), Anthony Statius (gitaar en banjo) en Charlotte De Mey (backings, percussie-instrumentjes, kazoo). De drie brengen ruim 20 songs van Johnny Cash, en steken die in een meer eigentijds jasje. Met Charlotte De Mey in de 'rol' van June Carter (van de Carter familie en ook de tweede vrouw van Johnny Cash) blijken vooral de duetten die ze samen met Geert Bouckaert brengt, aan te slaan.

Een uitgebreider verhaal over The Man In Black kan u hier lezen. Voor wie de twee recente concerten in Gent miste is er nog niet echt iets verloren: het trio speelt op 23 mei een concert in het blues- en rootscafé Missy Sippy in Klein Turkije.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio