Opnieuw openluchtvoorstelling

Ciné Leopold gaat 'Into the Wild'

Ciné Leopold gaat 'Into the Wild'

Prins Leopoldplein Foto: Sint-Niklaas

Sint-Niklaas - Ciné Leopold speelt vermoedelijk de film 'Into the Wild' met Sean Penn. De bekendmaking van het uiteindelijke stemresultaat zal zekerheid bieden.

Aan het Prins Leopoldplein in Sint-Niklaas zullen weer tientallen stoeltjes klaar staan om een openluchtvoorstelling bij te wonen en dan nog wel gratis. De eerste voorstelling van 'Lijmen/Het Been' van Robbe De Hert was alvast een succes met tweehonderd toeschouwers. Nu is er keuze uit drie titels met het oog op zaterdagavond 8 augustus.

'Voorlopig ziet het ernaar uit dat het 'Into the Wild' van Sean Penn zal worden, maar 'The Artist' volgt op een stevige tweede plaats. Stemmen kan tot zaterdagavond. Je kan de stand bekijken op www.cineleopold.be', luidt het.

'De bar is al open vanaf 20 uur. Het is belangrijk dat de mensen iets consumeren in een gezellige sfeer. Na de voorstelling wordt alles afgebroken om veiligheidsredenen.'

Voor de filmvoorstelling die om 21.30 uur begint, is er al een biotheebar en Cinéhapjeskraam en aangenaam vertoeven op het Prins Leopoldplein.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio