Inzameling sinds heropening Delhaize in Sint-Niklaas

Mooie cheque voor De Klokke

Mooie cheque voor De Klokke

Inzamelactie Foto: Sint-Niklaas

Sint-Niklaas - Gezinsvervangend tehuis De Klokke uit Sint-Niklaas heeft een mooie cheque van 1.200 euro beet. De inzamelactie startte toen de Delhaize-vestiging in het Waasland Shopping Center heropende na een vernieuwingsoperatie.

Gezinsvervangend tehuis De Klokke uit Sint-Niklaas helpt personen met een beperking en zorgt ervoor dat mensen met een beperking zoals ieder ander mens kunnen wonen, werken en zich ontplooien.

"Met de opbrengst van de Cuvée Sint-Niklaas wil de organisatie een nieuwbouw neerpoten met aangepaste woongelegenheden voor personen met een verstandelijke beperking", luidt het.

Bij vzw De Klokke broeden ze al een tijdje op die nieuwbouwplannen aan hun site gelegen langsheen de Abingdonstraat in Sint-Niklaas. De bouwplannen krijgen al vaste vorm. De tevredenheid over de cheque is groot.

"Naast het aangenaam winkelen en het klantvriendelijk opvangen van onze bewoners, is het erg positief dat supermarktketen Delhaize meebouwt aan de huisvesting voor personen met een beperking", zegt directeur Bob Lenssens.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio