Opnieuw gewapende overval op Carrefour supermarkt

Opnieuw gewapende overval op Carrefour supermarkt

Carrefour op Ferrerlaan Foto: Google Maps

Gent - Voor de tweede dag op rij is dinsdagavond een supermarkt van Carrefour overvallen. Dit keer ging het om een vestiging op de Francisco Ferrerlaan. Maandag werd de Carrefour Express po de Vlaamsekaai overvallen.

Gewapend met een pistool kwamen twee mannen rond 18.30 uur, net voor sluitingstijd, de winkel in de buurt van het Van Beverenplein binnen. Ze schoten niet, maar bedreigden het personeel en namen het geld dat in de kassa zat. Hoeveel dat juist was, is voorlopig onduidelijk. Nadien sloegen de daders op de vlucht. Niemand raakte gewond en gisteren was de winkel al terug open. De politie doet er alles aan om de daders op te sporen.

Maandag werd de Carrefour aan de Vlaamsekaai overvallen. De dader was een 19-jarige buurtbewoners die zich nadien zelf aangaf. Beide zaken houden waarschijnlijk geen verband met elkaar. Carrefour laat woensdag weten dat het al heel wat doet om de veiligheid van het personeel te waarborgen en dat er in de toekomst “nog extra maatregelen worden genomen”.(sln)

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio