Politie rukt massaal uit voor geval van huiselijk geweld

Politie rukt massaal uit voor geval van huiselijk geweld

* Foto: Google Maps

Gent - De politie is zaterdag massaal uitgerukt naar de Bloemstraat in Gentbrugge voor een geval van zwaar huiselijk geweld. Zeker één vrouw werd met de MUG afgevoerd en zeker één man - het zou om haar echtgenoot gaan - werd geboeid meegenomen.

In het huis in de buurt van het station van Merelbeke wonen een tiental mensen van Oost-Europese origine. De problemen begonnen volgens buurtbewoners al vrijdagavond toen er vanuit de woning aanhoudend geroep en getier weerklonk. Zaterdagochtend escaleerde de situatie dusdanig dat een buurtbewoner de politie belde. 

In het huis troffen de ordediensten zeker één zwaargewonde vrouw aan. Ze zou vermoedelijk met een mes toegetakeld zijn. Verschillende mensen beweren een schot gehoord te hebben, maar dat is niet bevestigd.Getuigen zagen nadien hoe de politie verschillende mannen wegvoerden. Daar werden meer dan vijf combi's voor gebruikt. Nadien kwam het labo ter plaatse. 

De zaak is in handen van het Oost-Vlaamse parket, maar daar waren ze zaterdag erg karig met commentaar. "Ik kan alleen bevestigen dat we een incident onderzoeken", zegt An Schoonjans, woordvoerster. Zondagnamiddag komt er misschien meer informatie over de ware toedracht van de feiten. 

 

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees