Veel geïnteresseerden vinden de weg

Neem een kijkje bij De Zwitserse Treinclub

Neem een kijkje bij De Zwitserse Treinclub

Sinaai Foto: Sint-Niklaas

Sint-Niklaas - De opendeurdagen van De Zwitserse Treinclub vallen in de smaak bij een ruim publiek. In het historische stationsgebouw wordt dan ook niets onverlet gelaten om het liefhebbers en jeugd naar de zin te maken.

Het historische stationsgebouw van Sinaai, gelegen aan de grens met buurgemeente Belsele, heeft onder impuls van De Zwitserse Treinclub een heuse metamorfose ondergaan.

Het pand is nu meer toegespitst op de modelbouwclub met een gezellige cafetaria op de eerste verdieping. Momenteel is de inrichting van een nieuwe treinbaan in één van de vele kamertjes nog volop aan de gang.

"Velen hebben zich allicht al afgevraagd wat daar binnen allemaal gebeurt', zegt David De Baere van De Zwitserse Treinclub. "Modeltreintjes rijden hier op verschillende verdiepingen in een ongelooflijk landschap."

"Een wereld vol wonderen gaat voor de bezoekers open, de verbazing is op de gezichten af te lezen. Belangstellenden kunnen ons bezoeken op 7 en 8 oktober van 10-18u en meedoen aan onze mini-zoektocht."

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio