Nieuwe naam op CD&V-lijst

Verkiezingen komen stilaan in zicht

Verkiezingen komen stilaan in zicht

CD&V Foto: Sint-Niklaas

Sint-Niklaas - Het ziet er naar uit dat CD&V Sint-Niklaas een nieuwe naam naar voor schuift. "Ik ben Fisnik Syla, 27 jaar oud. Ik woon in Sint-Niklaas en ben getrouwd met Ambulije Syla en we hebben 2 zonen, Diar (6 jaar) en Daris (1 jaar). Ik ben zelfstandig zaakvoerder van een horecazaak," luidt het.

"Ik ben nieuw in de politiek," geeft Fisnik Syla zelf aan in een mededeling. "Reeds als kind werd ik door mijn ouders in de politiek geïntroduceerd. Ook al wil je later niets met politiek te maken hebben, de politiek zal je altijd achtervolgen."

Het gezin is afkomstig uit Kosovo maar lijkt intussen voldoende ingeburgerd in de Wase hoofdstad om ook nog andere verantwoordelijkheden te ambiëren.

De verkiezingen laten nog een flinke poos op zich wachten, maar partijen en kandidaten zijn zich nu al aan het voorbereiden.

"Ik ben ervan overtuigd dat we met ons CD&V-team, waarin veel ervaren mensen zitten die zich al in de politiek hebben bewezen, in combinatie met nieuwe enthousiaste medewerkers die weten waar ze naartoe willen, grote successen zullen boeken bij de verkiezingen van 14 oktober 2018", klinkt het nog.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio