Luxueuze éclairs van Wasbar-boys op 5 maart in Gent

Luxueuze éclairs van Wasbar-boys op 5 maart in Gent

* Foto: IF

Gent - Chez Claire, de luxueuze éclair-winkell op de Kouter van de jongens achter Wasbar, opent op 5 maart de deuren. De winkel in Antwerpen opent op 2 maart. Dat maakten Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde woensdag bekend.

Patisserie Chez Claire komt schuin over de luxe supermarkt Cru, in een voormalig immo-kantoor. Het idee daarvoor deden Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde op in de straten van de Marais in Parijs.

“Onze nieuwsgierigheid werd er gewekt door een lange rij die voor een winkel stond aan te schuiven. Het bleek te gaan om een patissier die luxe-éclairs verkocht', vertelde Dries Henau eerder aan Het Nieuwsblad. “Doorgaans houd ik niet van zoet gebak, maar we zijn toch in de rij gaan staan. De gebakjes smaakten zo goed dat we tegen elkaar zeiden: Dit moeten we naar België brengen.”

Op het menu van Chez Claire 13 soorten éclairs én een versie voor liefhebbers met een voedselintolerantie. "Ondertussen is de patisseriechef van Chez Claire  ook al volop aan het experimenteren met vegan éclairs, zodat iedereen binnenkort kan meegenieten van de heerlijke gebakjes", zeggen Dries en Yuri. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio