Tom Jones en The Roots komen naar Gent Jazz

Gent - Gent Jazz Festival lost nieuwe namen. Dat onder anderen Paolo Conte, Pharoah Sanders en Melanie De Biasio kwamen, wisten we al. Maar de organisatie voegt daar zomaar even Sir Tom Jones en de legendarische hiphopband The Roots aan toe.

De 17de editie van Gent Jazz Festival, van 29 juni tot en met 8 juli, wordt er eentje om duimen en vingers af te likken. Woensdag maakte de organisatie bekend dat Tom Jones en The Roots komen optreden en ook Lady Linn & Her Magnificent Bigband staan op de affiche.

Sir Tom Jones is bekend van hits als ‘”It’s Not Unusual”, “Delilah”, “She’s A Lady”, “What’s New Pussycat” of “Sexbomb". Op Gent Jazz Festival brengt Jones ook nummers van zijn recentere albums “Long Lost Suitcase” en “Spirit In The Room”.

Nog een nieuwe naam is The Roots. De legendarische hiphopband uit Philadelphia behoort volgens Rolling Stone Magazine tot de 20 beste live acts ter wereld. Wereldberoemd zijn ze door het nummer "The Seed" en de samenwerking met Erykah Badu op “You Got Me”. The Roots is ook huisband van Amerikaanse tv-presentator Jimmy Fallon.

Tickets zijn te koop op www.gentjazz.com of via Fnac

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio