Dit is de nieuwe dj-toren van de Vlasmarkt, met groot scherm én 'muil-cam'

Dit is de nieuwe dj-toren van de Vlasmarkt, met groot scherm én 'muil-cam'

Foto: sln

Gent - Dit is de nieuwe dj-toren van de Vlasmarkt. Iets kleiner dan de constructie die de afgelopen jaren tijdens de Gentse Feesten voor café Charlatan stond en met iets meer sponsoring van een welbepaald biermerk. Het scherm zal elke nacht gebruikt worden tijdens de ‘muil-cam’.

Als u de komende Gentse Feesten afspreekt aan de dj-toren op de Vlasmarkt, weet dan dat u niet meer voor café Charlatan moet gaan staan. Na vele jaren is de dj-toren verplaatst naar het centrum van de Vlasmarkt, pal boven het Botramkot. Officeel heet het bouwsel "Club Mett Camping Vlasmarkt by Vedett", een niet zo subtiele knipoog naar de het biermerk dat de meeste kosten op zich neemt. 

“Die verandering heeft financiële redenen, maar met vzw Vlasmarkt wilden we ook eens iets anders doen”, zegt Gerald Claes van de Charlatan. “Aan het podium hangt bovendien een ‘muil-cam’ voor de muilmarathon, die we samen met de datingsite Twoo verschillende keren per nacht zullen houden. Daarbij zoomen we in op één koppel dat op het grote scherm te zien zal zijn.”

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio