Op en om recreatieoord

Steratlon verwacht vierhonderd sportievelingen

Steratlon verwacht vierhonderd sportievelingen

De Ster Foto: Sint-Niklaas

Sint-Niklaas - De organisatoren maken zich op voor de 27ste editie van de Steratlon op en om De Ster in Sint-Niklaas. Zij verwachten ongeveer vierhonderd deelnemers.

"Op zondag 19 augustus 2018 as. organiseert de stedelijke sportdienst de 27ste uitgave van de Steratlon in samenwerking met de stedelijke sportraad, het "Waasl.ands Triatlon & Duatlon Team" en "AC Waastand"., luidt het bij de stad Sint-Niklaas.

"Deze recreatieve triatlon vindt plaats op en rond het recreatiepark De Ster. Afgaand op de deelnamecijfers van vorig jaar verwachten wij circa 400 sporters van alle leeftijden."

"De eerste start, namelijk van de "Large"-triatleten, wordt gegeven om 9.30 uur ter hoogte van de zeilsteiger. De "medium"-triatleten en de deelnemers aan de fietsloop starten om 11 uur."

"De deetnemers aan de kortste afstanden vertrekken om 12 uur. De grootste sportieve drukte voorzien wij tussen 11 en 12.30 uur ter hoogte van de atletiekpiste aan de Lange Rekstraat. Tegen 13.00 uur moet normaliter de laatste deelnemer aangekomen zijn."

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio