Duurzame mobiliteit

Familiehulp op pad met bedrijfsfietsen

Familiehulp op pad met bedrijfsfietsen

Stad Foto: Sint-Niklaas

Sint-Niklaas - Familiehulp kiest voor duurzame mobiliteit in Sint-Niklaas. De bedrijfsfiets is daar een interessante factor bij.

Duurzame mobiliteit is een belangrijk gegeven naar de toekomst toe, maar vanzelf kan je dat niet realiseren. Het vergt moed en concrete ingrepen.

"Familiehulp gaat haar medewerkers aanmoedigen om zoveel mogelijk de fiets te gebruiken bij hun verplaatsingen. Als extra stimulans stelt de thuiszorgorganisatie bedrijfsfietsen ter beschikking", luidt het. "Met onze campagne ‘Familiehulp op de fiets’ maken we werk van ‘schone’ kilometers."

De keuze van Familiehulp voor fietsen en ‘schone’ kilometers komt er niet toevallig. “De gezinszorg en thuisverpleging zijn in Vlaanderen en Brussel jaarlijks goed voor liefst 200 miljoen gereden kilometers”, zegt Ann Demeulemeester, algemeen directeur van Familiehulp.

"De impact op ons milieu en het klimaat is te groot. Enkele maanden geleden riep ik al op tot actie en met Familiehulp geven we nu het goede voorbeeld. Met de campagne ‘Familiehulp op de fiets’ willen we onze medewerkers zoveel mogelijk laten fietsen."

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio