Plaats binnen top drie is doel

Wase Waterpolo begint er opnieuw aan

Wase Waterpolo begint er opnieuw aan

Sinbad Foto: Sint-Niklaas

Sint-Niklaas - De Koninklijke Wase Zwemkring draait als vanouds. Komend weekend vat Wase Waterpolo het nieuwe seizoen aan.

"Onze eerste ploeg gaat ook dit seizoen in 2e Nationale de Wase kleuren verdedigen en zal trachten om de prestatie van vorig jaar, waar we een verdienstelijke vijfde plaats behaalden, te verbeteren", klinkt het.

"Onze trainer-coach Guy Daelman en zijn team ambiëren een plaats binnen de top drie. De jeugd uit onze eigen opleidingen stilaan een vaste stek te geven in dit team is een van Guy zijn vaste voornemens en kadert ook in onze filosofie dat voldoende investeren in eigen opleiding op termijn altijd zijn vruchten zal afwerpen. We rekenen er alvast op dat Guy deze doelstelling met succes kan volbrengen."

"Wase speelt met vijf teams in de jeugdcompetities. Dat is een filosofie binnen de club om zoveel mogelijk rendement te halen uit de eigen opleidingen. Deze opleidingen beginnen in feite al met onze eigen zwemschool.  Hier wordt gestart met kinderen die we vanaf 5 jaar de technische vereisten van het zwemmen aanleren."

"Sinds dit seizoen doen we daar zelfs nog een schepje bovenop door te starten met de opleiding “Watergewenning” en dat al vanaf 3,5 jaar ".

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio