Feest in de stad

Sint brengt mooi weer mee

Sint brengt mooi weer mee

Salons Foto: Sint-Niklaas

Sint-Niklaas - De komst van Sinterklaas betekent voor zijn naamstad effectief een heus feest en hopelijk brengt de Goedheilig Man ook mooi weer mee. Er ligt alvast een uitgelezen programma klaar met veel animatie.

De Sint wordt uitzonderlijk op een woensdagnamiddag op de Grote Markt ontvangen tijdens een grote show. Op 14 november start de Grote Welkomshow om 15 uur met veel Sinterklaasliedjes en muziek.

De Sint in de Piste gaat van start op 17 november met een uitgebreid circusprogramma met eveneens voorstellingen op 18, 24 en 25 november. Sfeerrijke verlichting en een grote bende Zwarte Pieten en natuurlijk de Sint zelf, verzorgen de show.

Niet te vergeten het Huis van de Sint in de Stationsstraat dat vanaf maandag 12 november tot donderdag 6 december te bezoeken is. De Sint vertoeft er een tijdje. 333 klasjes uit Oost-Vlaanderen en in totaal 520 klassen brengen een bezoekje aan slaap-, eet- en woonkamer en andere vertrekken in de Salons.

Nieuw is de VTM Kids-show op zondag 25 november op diverse plekken in de stadskern en met shuttle tussen koopcentrum en stadskern. De overige activiteiten zijn talrijk en bestrijken de hele periode dat de Sint in zijn residentiestad verblijft.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio