In zaal Antigone in Sint-Niklaas

Benefietconcert met Guy Swinnen van The Scabs

Benefietconcert met Guy Swinnen van The Scabs

Mannaz vzw Foto: Sint-Niklaas

Sint-Niklaas - In Sint-Niklaas wordt een concert voor het goede doel georganiseerd. De opbrengst gaat naar de vzw Mannaz, die actief is op het vlak van de ondersteuning van hooggevoelige en/of hoogbegaafde jongeren.

"Mannaz helpt mee om te voorkomen dat een hoogsensitieve jongere een probleemjongere wordt. Mannaz Inspiratie Coaching werkt met jongeren die door hun grote gevoeligheid 'problemen' ondervinden en communicatief dichtklappen", luidt het.

"Jongeren van 12 tot 18 jaar krijgen in zes sessies in een kleine, veilige groep door een team van professionele coaches en therapeuten, specifieke tools en methodieken aangereikt om op een positieve manier om te gaan met hun hooggevoeligheid, in functie van het bevorderen van weerbaarheid en zelfvertrouwen."

"De reeks biedt een stevige ondersteuning voor de jongeren in hun zoektocht naar meer (innerlijke) rust en een meer vloeiende afstemming met hun sociaal netwerk."

Op 23 december van 15 tot 18 uur in zaal Antigone in Sint-Niklaas vindt er een concert plaats met als special guest Guy Swinnen, frontman van The Scabs. In het voorprogramma is er de Mannaz Meets Music Band (Caroline Massy, Geert Van Bel, Ilse Defauw en Francois Resseler) met eigen nummers en ook songs van Randy Newman, Paul Simon en Billy Joel. Tickets: www.mannaz-inspiratie.be/concert.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio