Financieel gezonde club

Running Team Sinaai in de spots

Running Team Sinaai in de spots

Running Team Sinaai Foto: Sint-Niklaas

Sint-Niklaas - Running Team Sinaai (RTS) huldigde Guy Van Peer als lid van het jaar 2018. Dat gebeurde tijdens de nieuwjaarsreceptie met als thema 'fluo'.

"Vorig jaar was het thema ‘Gold’, deze keer kozen we voor ‘fluo’. Het kon hier en daar dus wel eens de foute kant opgaan", luidt het bij RTS.

"Een klein overzicht over 2018 werd gegeven door Frank, de voorzitter. Hij besprak ook de cijfers, conclusie: we zijn een gezonde financiële club. Matthieu deed de plannen uit de doeken voor 2019. We doen voort op ons elan van de voorbije jaren."

"Uiteraard werden, zoals elk jaar, enkele leden in de bloemetjes gezet. Guy Van Peer werd “lid van het jaar” 2018, nadat hij in 2017 ook reeds “start to runner van het jaar” werd. Wie houdt hem in 2019 tegen? Hij mocht trouwens een erg mooie waardebon ontvangen voor een Functional Movement Screening bij Fysio Dynamics."

"Ook knap van Ronny Smet, Gino Van Broeck en Claudia Paelinck. Zij zijn onze eerste finishers van het nieuwe RTS Criterium en zetten op die manier onze loopclub in de kijker."

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio