Club koestert ambities

Versterking voor Wase Waterpolo

Versterking voor Wase Waterpolo

Waterpolo Foto: Sint-Niklaas

Sint-Niklaas - Wase Waterpolo kijkt de toekomst met vertrouwen tegemoet. Vandaar de versterkingen die nu worden aangekondigd.

"Nu stilaan de coronamaatregelen her en der worden versoepeld, begint men bij de Wase Waterpolo zich ook volop te focussen op het nieuwe seizoen 2020-21", luidt het bij Franky Lyssens. "Bij Wase wil men op hetzelfde elan verder bouwen en zijn ze dan ook terecht trots op twee nieuwe transfers. Meteen ook een optie om zich in de Super League te kunnen handhaven."

"De herenploeg van Wase is al enkele jaren aan een steile opmars bezig binnen het Belgische Waterpolo landschap. Met trots kunnen we meedelen dat we niet alleen de huidige ploeg hebben kunnen samenhouden, maar zelfs een sportieve injectie hebben gerealiseerd met de komst van Dries Baudonck en Robin Ryckaert."

"Beide sterkhouders komen over van de Gentse Zwemvereniging en dat is vooral te danken aan het geloof in het sportieve project onder trainer Fréderic Wauters. De concurrentie om beide spelers in te lijven in het ‘kleine’ waterpolowereldje in België was nochtans aanzienlijk."

"De positieve flow waarin het Wase herenteam momenteel zit onder leiding van Wauters, waarin volop kansen gegeven worden aan jonge talenten uit eigen rang, speelde sterk mee. Minstens even tevreden met de inkomende transfers zijn we dus ook met het verlengde verblijf van de hoofdcoach bij Wase. We kijken alvast uit naar het jaar van de bevestiging in de hoogste divisie, waarin we nieuwkomers Leuven en Oostende mogen verwelkomen."

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio