Chef Edwin Van Goethem erg tevreden

't Korennaer uit Nieuwkerken scoort

't Korennaer uit Nieuwkerken scoort

t Korennaer Foto: Lieselot Dorme

Sint-Niklaas - De Gault Millau heeft restaurant 't Korennaer uit Nieuwkerken 16 op 20 toegekend. Dat is een punt meer dan vorige keer.

De Gault Millau wint voortdurend aan prestige en de waardering die restaurants er in krijgen, is dan ook steeds belangrijker aan het worden. Het is voor velen een culinair visitekaartje.

Chef Edwin Van Goethem toonde zich erg tevreden toen zijn restaurant 16 punten kreeg. 'We hebben hier met het hele team keihard voor gewerkt', zegt Van Goethem.

'We hechten steeds meer belang aan de origine van onze producten. We weten waar bepaalde soorten wild vandaan komen, zodat de klant niet met onaangename verrassingen wordt geconfronteerd.'

Ook de komende jaren wordt veel aandacht besteed aan kwaliteit. 't Korennaer wil zijn interieur nog verfraaien.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio