Ook verhaal voor fictiereeks in voorbereiding

Ilyo Hansen brengt nieuwe thriller uit

Ilyo Hansen brengt nieuwe thriller uit

Stad Foto: Sint-Niklaas

Sint-Niklaas - Ilyo Hansen uit Sint-Niklaas is klaar met haar nieuwe boek 'De Verlossing'. Intussen is ook al een fictiereeks in voorbereiding.

'Ellen Ruythoorn werkt al zes jaar als verkoopster in een juwelenzaak. Op een avond in oktober stapt er vlak na sluitingstijd een jonge vrouw de winkel binnen. Ze draagt een pistool in haar hand en Ellen vreest voor haar leven. Ze sluit haar ogen en ziet haar moeder. Ze glimlacht. Dan pleegt de vrouw zelfmoord', is het verhaal waarrond 'De Verlossing' draait.

Het is intussen anderhalf jaar geleden dat Ilyo Hansen haar debuutboek 'Pardon' uitbracht als e-book. Bijna 4.000 noorderburen lazen het, want haar werk verschijnt bij een uitgeverij in Nederland.

Ze bereidt momenteel een verhaal voor een fictiereeks voor dat speelt in het wereldje van ballonvaarders. Sint-Niklaas ziet met de Vredefeesten meestal heel wat ballons opstijgen. Voor de schrijfster is dat dus vertrouwd terrein.

Ondertussen wordt 'De Verlossing' door critici bestempeld als een echte 'page turner' waarbij je voortleest tot je de ontknoping kent.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio