DJ Jorn: de jongste DJ op Genk On Stage

© StampMedia/Jade Claessens

Onder een stralende zon heeft de jongste artiest van Genk On Stage, de elfjarige DJ Jorn, zondagnamiddag op het podium van Villa Cité het beste van zichzelf gegeven. Na zijn set had StampMedia een gesprek met dit jong talent. Iets waar de jonge artiest niet van afwijkt, zijn de oordopjes. Hij vindt het belangrijk en wil ook graag dat iedereen ze draagt.

C.H.I.P.S. StampMedia

Jorn begon op vierjarige leeftijd te draaien. Ondertussen heeft hij al zeven jaar ervaring. Hij leerde het draaien van zijn oudere broer. Hij leerde hem het vak. “Ik ben er mee opgeroeid”,zegt Jorn.

Combineren met school

“Ik steek veel tijd in het draaien. Ik moet veel oefenen, maar daardoor is het ook zwaar om het draaien te combineren met school. Ik deed vroeger ook notenleer en heb sowieso veel schoolwerk. Die combinatie is moeilijk. In de vakantie heb ik dan weer veel vrije tijd. Die gebruik ik dan om te draaien, want ik wil er later mijn beroep van maken”, aldus DJ Jorn.

Voor Jorn was dit zijn eerste optreden voor een groot publiek en daar heeft hij duidelijk van genoten. Draaien voor een menigte was altijd al zijn droom. Hij vond het dan ook een geweldige ervaring. Maar het liefst van al wil hij op Tomorrowland draaien.

Het was dan misschien wel zijn eerste optreden voor een groot publiek, maar van zenuwen waren er geen sprake. Hij draaide in Genk zoals gewoonlijk house en de laatste nieuwe hits. De jonge DJ krijgt vaak positieve reacties, maar sommige geloven niet dat slechts elf jaar oud is. Tot ze hem zelf aan het werk zien.

© 2013 – C.H.I.P.S. StampMedia – Amber Pauls en Linsey Reekmans, foto’s: Jade Claessens

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio