Tuincentrum De Molen verkozen tot het meest klantvriendelijke tuincentrum in onze provincie

Tuincentrum De Molen verkozen tot het meest klantvriendelijke tuincentrum in onze provincie

Foto: S R

Zwevegem - Op maandagavond 27 september 2010 werden op Greenexpo in Flanders Expo te Gent de Garden Center Awards 2010 uitgereikt aan verdienstelijke tuincentra in Vlaanderen. Er waren meerdere categorieën door het organiserend comité opgericht. De juryleden bezochten op verschillende tijdstippen de tuincentra om alles tot in de puntjes te controleren. Onder meer de netheid, de kwaliteit van de planten, de inrichting,de klantvriendelijkheid en het assortiment werden onder de loep genomen en beoordeeld.

Het tuincentrum uit Moen (Zwevegem) werd door de jury beloond met de prijs voor het meest klantvriendelijke en klantgerichte tuincentrum. De Molen had dit vooral te danken aan het deskundige plantenadvies dat door de medewerkers verstrekt wordt; maar ook door de inrichting van de zaak en de aangeboden creativiteit. Extra services zoals tuinarchitectuur, thuislevering en een eigen plantdienst werden eveneens hoog ingeschat.

Willy, Lieve, Bart en Katrien zijn vereerd met deze prijs en wensen bij deze hun personeel eens extra in de bloemen te zetten, omdat zij het elke dag opnieuw mogelijk maken om hun klanten te verwennen. Meer info op: www.tuincentrum-demolen.be
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio