Ploeg in de kijker

Duivels (U9) van Zwevegem eindigen derde op indoor voetbaltornooi

Duivels (U9) van Zwevegem eindigen derde op indoor voetbaltornooi

Boven van links naar rechts Trainer Lieven DAMMAN, Robin SUYS, Rens PEETERS, Felix MALFAIT, Maxim SCHOTTE Onder van links naar rechts Freek COTTENIER, Doran DELEU (keeper), Jef LAPAUW Foto: S R

Zwevegem - De duiveltjes (U9) namen op zondagmorgen 16 januari deel aan het indoor voetbaltornooi in de sporthal Sint-Michelsberg te Helkijn. Na een geslaagd tornooi eindigden de rood-witten op een eervolle derde plaats.

De eerste match tegen inrichtende ploeg Spiere-Helkijn zorgde meteen voor spektakel vertelt Kurt Peeters, afgevaardigde van de ploeg.  Onze spelertjes voetbalden op karakter en bogen een 0-2 achterstand om tot een welverdiend gelijkspel. 

De tweede match tegen Jes Velaines ( 2-0 )werd moeiteloos gewonnen.  Uiteindelijk speelde Rood-Wit de kleine finale tegen Harelbeke en won die ook met 2-1.

Kurt peeters was een tevreden man na het tornooi.  ' Ik zag vandaag een hechte ploeg, mooie combinaties en veel inzet, en winnen tegen Harelbeke is natuurlijk ook altijd mooi ' sluit de afgevaardigde af. 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio