Geluk met het goede weer

FOTO/VIDEO. Edegem uit de bol op Open Air

Veel volk op de 3de editie van Open Air Foto: Simon Schellekens

Edegem - Afgelopen zaterdag daverde onze gemeente op de beats van Open Air 2012. Onder meer King Johnny, Soul Shakers en Safi kwamen het terrein van de 85ste scouts in de Parklaan van muziek voorzien. Ondanks de slechte weersvoorspellingen, kwam het zonnetje er toch door.

'Een geluk dat de zon zich laat zien,' zegt Liesje D'Hulster van de scouts, die het evenement organiseert. 'Veel mensen hebben het weer afgewacht: mocht het geregend hebben, zou hier niet zo veel volk zijn.'

Opvallende afwezige op Open Air was Spreej, de Gentse helft van het hiphopduo Safi & Spreej. 'Hij moet vandaag werken, wij kunnen helaas niet leven van onze muziek,' verklaarde Safi aan het publiek. 'Maar we hebben vervangers voor Spreej opgetrommeld: Pepe en Tiewaai.' Ook zij konden de sfeer zomers houden.

Vanaf 23u00 verhuisden de feestgangers naar de vlakbij gelegen Hangar 27 voor de afterparty. Iedereen met een festivalbandje mocht er gratis binnen.

De afterparty werd o.a. opgevrolijkt door Djaxx & Neurotique en Rayvis King. Maar de speciaalste act was die van Violinvasion. Terwijl DJ Rezo enkele populaire houseplaten oplegde, speelde Violinvasion de melodie op zijn viool. (zie video).

Omstreeks 3u00 's nachts werden de deuren gesloten en kon het jonge volkje zijn roes gaan uitslapen. 

 

 

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio