‘Punt aan de Laan’ zet deuren open

‘Punt aan de Laan’ zet deuren open

Foto: Dirk Van de Velde

Mortsel - Graafmachines zijn begonnen met de werkzaamheden voor de nieuwe woonblok van de grote nieuwbouwresidentie ‘Punt aan de Laan’ aan de Roderveldlaan, op de grens van Mortsel en Berchem. Aanstaande zaterdag zet vastgoedspecialist Promocon er de deuren open voor alle nieuwsgierigen.

Bedoeling is dat nog dit jaar, naar december toe, de eerste bewoners hun intrek nemen in de 64 appartementen. “60 procent werd al verkocht. En we krijgen veel positieve respons. De bouw past nu eenmaal in het straatbeeld hier. Het zorgt voor een instroom van nieuwe inwoners die weer voor heel wat leven hier in de buurt zorgen”, vertelt Marcel Berkhout van Promocon. 

“Fase twee, waarvoor de graafwerken gestart zijn, sluit aan bij de eerste woonblok. Daar brengen we 61 woonéénheden onder. Dit gedeelte gaat uiteraard nog makkelijk twee jaar in beslag nemen alvorens we opleveren. En fase 3? Die komt los te staan van de huidige bouw, haaks erop aan de kant van Agfa Gevaert. Maar daar denken we nu niet aan. Die fase is zelfs nog niet vergund”, besluit een niettemin enthousiaste Berkhout.

Zaterdag 28 februari loopt de open werfdag bij Punt aan de Laan van 10u tot 14u.

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio