Quiz voor het goede doel en win een leuke avond op de Gentse Zesdaagse

Win een avondje uit met 4 vrienden op de Gentse Zesdaagse

Win een avondje uit met 4 vrienden op de Gentse Zesdaagse

Foto: Stijn Terrie

Gent - Wij schreven eerder al over de eerste Glazenhuis-Quiz te Gentbrugge in een presentatie van onze eigenste Buffaloman. Vandaag Wist Parketman (doet het u nog een belletje rinkelen?) van I&C Parket, de firma die de piste in het Kuipke onderhoudt tijdens de Gentse Z6sdaagse ons te melden dat hij vijf vrijkaartjes wegschenkt aan de winnaars van de Quiz. Schrijf u nog snel in met een team want het buurtcentrum loopt lekker vol.

Achter onze Buffaloman gaat een bescheiden quizer schuil die al jaren een antwoord tracht te bieden op zij die zo graag deelnemen aan onderhoudende quizen maar vaak het onderspit moeten delven tegen professionele quizteams die elkaar geen duimbreed toegeven.

"Het moge dan ook duidelijk wezen dat die professionele quizteams er aan zijn voor de moeite als zij nu al overtuigd zijn van hun winstkansen. In mijn quizconcept kan elk team winnen! En dat maakt het net zo leuk voor alle deelnemers. Toch worden ook de meest professionele quizers niet aan hun lot overgelaten. Kennis levert altijd punten op. Maar fun, ambiance en vindingrijkheid evenzeer." aldus een vrij cryptische Buffaloman.

Teams van 4 tot 5 personen kunnen zich inschrijven voor een knotsgekke avond op vrijdag 14 oktober om 19u30 (start quiz om 20u) in Buurtcentrum De Vaart, Emiel Hullebroeckplein 1 te Gentbrugge. Inschrijven kan via Jo De Smet, 09 210 47 00, 0473 93 68 73 of buurtwerking.gentbrugge@gent.be.

Een groepje collega's? De voltallige vier-leden fanclub van Lesley Ann Poppe? De Stewards van vak 202? Hoe u uw team ook samenstelt, u bent van harte welkom
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio