Vanavond strijden 6 bands in Decadance om een plaats op de affiche van Student Kick Off 2013

Kies zelf de openingsact Student Kick Off 2013

Kies zelf de openingsact Student Kick Off 2013

Foto: Dodi

Gent - Terwijl de meeste studenten stilaan met hun neus in de boeken kruipen om het huidige academiejaar tot een goed einde te brengen, denken zij bij Student Kick Off al aan de start van het nieuwe academiejaar. Vanavond strijden in café Decadance aan de Overpoort vanaf 19u stipt achteréénvolgens 6 bands voor een plaats op de affiche van het druk bezochte evenement op het Sint-Pietersplein eind september. Een deskundige jury en het publiek kiezen er de openingsacts van Student Kick Off '13.

Uit meer dan honderd inzendingen kozen de mensen achter Student Kick Off uiteindelijk 6 bands die voldoende kwaliteiten in huis hebben om een groot publiek te kunnen bekoren. Daarbij werd niet in hokjes gedacht en zo kan u vanavond in Decadance genieten van rock, ska, singer-songwriters en garage rock waar zelfs Black Keys een puntje aan kunnen zuigen.

De toegang tot deze Student Rock Rally is gratis, maar de bands die er aantreden mogen wel elk met een koker de zaal ingaan om euro's in te zamelen bij het publiek. De band die de meeste euro's verzamelde die avond wint de publieksprijs. De hoofdwinnaar wordt verkozen door een vijfkoppige jury met mensen uit de Gentse muziekscene en mag volgend academiejaar als eerste band het podium van Student Kick Off op.

19u30: Dog-end Collectors (Britpop)
20u15: Gadje Scum (ska, dubstep...)
21u00: Delta Crash (vrolijke poprock genre Vampire Weekend)
21u45: A Fish Called Louis (de Vlaamse Of Monsters and Men?)
22u30: The Band of Willies (De Vlaamse Black Keys?)
23u15: St. Grandson (de nieuwe Isbells?)
23u35: Beraadslaging jury

De winnaar wordt stipt om middernacht bekend gemaakt. 
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio