Openbaar onderzoek naar indoorrecreatiepark en kabelskibaan

Mol - Van 19 december 2016 tot en met 16 februari 2017 loopt het openbaar onderzoek van het PRUP Sunparks. Alle inwoners van Mol-Rauw en overige geïnteresseerden zijn op vrijdag 16 december welkom op een infomarkt in Ecocentrum De Goren. Daar worden de plannen en mogelijke invullingen toegelicht.

De Kempense Meren vormen een belangrijke toeristische regio binnen de provincie Antwerpen. Dit gebied herbergt op dit moment al heel wat recreatieve voorzieningen en verblijfsmogelijkheden. De meeste van de recreatiemogelijkheden omvatten vooral buitenactiviteiten zoals zwemmen, wandelen en fietsen die zich richten op mooi weer.

Het Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan (PRUP) Sunparks voorziet de mogelijkheid om deze openluchtactiviteiten te versterken met een kabelskibaan op de Put van Rauw.Om de aantrekkingskracht van de Kempense Meren te verhogen bij minder goed weer, voorziet dit PRUP ook de mogelijkheid van een indoorrecreatiepark.

Op vrijdag 16 december leggen we tussen 17 en 20 uur alles duidelijk uit en stellen we enkele mogelijkheden voor. Via een infomarkt presenteren alle betrokken organisaties met een eigen infostand hun deel van het verhaal. 

Het openbaar onderzoek van PRUP Sunparks loopt van 19 december 2016 tot en met 16 februari 2017. Tijdens het openbaar onderzoek krijgt iedereen de kans om het plan in te kijken. Wie wenst, mag in deze periode opmerkingen, schriftelijke bezwaren of suggesties indienen. De provinciale commissie voor ruimtelijke ordening (PROCORO) neemt na het einde van het openbaar onderzoek alle adviezen, opmerkingen, bezwaren en suggesties in overweging. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio