Graspop huurt 590 huisjes op Sunparks

Graspop huurt 590 huisjes op Sunparks

Foto: Jef Matthee

Mol / Dessel - Sunparks Kempense Meren uit Mol werkt ook dit jaar samen met het Desselse festival Graspop. Het vakantiedomein stelt maar liefst 590 huisjes ter beschikking voor 3.000 metalfans.

Niet alle bezoekers van het Desselse metalfestival Graspop logeren op de camping van Graspop of in de vele andere faciliteiten die het festival aanbiedt. Er zijn ook metalfans die een hotel boeken of op Sunparks Kempense Meren in Mol kunnen verblijven. Deze samenwerking wordt dit jaar veder uitgebreid.

“Omdat veel mensen bij ons reeds een vakantiehuisjes boekten, besloten we dit ook officieel in samenwerking met Graspop te doen”, zegt Axel Waelbers, manager B2B en Special Events bij Sunparks Mol. “Vorig jaar verhuurden we nog 240 huisjes aan bezoekers van Graspop. Dat zijn er dit jaar 590. Deze bieden plaats aan ongeveer 3.000 metalfans.”

De formule heeft duidelijk succes, want de Graspop Metal Town op verplaatsing in Mol is al volledig uitverkocht. Naast de echte metalfans, boeken ook steeds meer families een vakantie. Een ouder gaat dan naar Graspop, terwijl de andere ouder met de kindjes op Sunparks blijft.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio