Sint-Cecilia voert promotie

Dendermonde - Het Koninklijk HarmonieOrkest Dendermonde voert deze zomer verschillende promotieacties.

"Daarbij ligt de nadruk sterk op het Dendermondse hart van onze muziekmaatschappij", legt voorzitter Kris Verberckmoes uit. "De bedoeling is om het grote publiek nog meer te laten kennismaken met de KHOSC Dendermonde." Om haar visibiliteit te verhogen heeft de KHOSC onlangs een reuzegrote banner opgehangen aan de bovengevel van haar lokaal taverne ’t Peirt in Dendermonde.

"Deze banner domineert het drukke kruispunt aan de Bogaerdbrug met zijn de uitvalsweg van de Veerstraat in Dendermonde en accentueert de aanwezigheid van de maatschappij in het Dendermondse straatbeeld. Binnenkort krijgen alle Dendermondenaren een flyer in de bus waarbij onze maatschappij, olv dirigent Gert Peleman, wordt voorgesteld."

Nieuw is dat de KHOSC per 1 september 2017 instaat voor het onderricht van jonge en minder jonge muzikanten op vlak van notenleer en instrumentengewenning. "De flyer geeft ook aan welke de mogelijkheden zijn om in de schoot van het HarmonieOrkest de muziekkunst te beoefenen.  Dat kan gaan van het HarmonieOrkest zelf met zijn MalletPercussion Band tot over de Streetband en de Bigband die haar schoot zijn gevormd."

Zondag 13 augustus om 18 uur neemt de KHOSC deel aan de reuzenstoet in Grembergen. Vrijdag 25 augustus om 20 uur verzorgt de KHOSC een kunstconcert in het hart van Dendermonde, ter gelegenheid van Walking Dender. En op zondag 10 september wordt om 15 uur op de Grote Markt gespeeld ter gelegenheid van Open Monumenten Dag.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio