Renteloze lening Tennis Club Field

Mol - Tennis Club Field, met sportinfrastructuur op de Kiezelweg in Rauw, krijgt van de gemeente Mol een renteloze lening toegekend van 43.500 euro. De club gebruikt deze financiering voor het vervangen van de huidige TL-verlichting door energiezuinige LED-verlichting met aanwezigheidsdetectie.

Het gemeentebestuur van Mol vindt het belangrijk dat cultuur-, jeugd- en sportverenigingen over degelijke en veilige lokalen en infrastructuur beschikken. Met het toekennen van een renteloze lening helpen we onze verenigingen bij de financiering van een nieuwbouw of verbouwingswerken.

Het gemeentebestuur verleent renteloze leningen aan cultuur-, jeugd- en sportverenigingen om ze te ondersteunen bij het bouwen van en/of verbouwingswerken aan infrastructuur of de aankoop van gebouwen en/of gronden. De lening kan maximaal 50 procent bedragen van de werkelijke kosten, met een minimum van 10.000 euro en een maximum van 75.000 euro. De vereniging moet het volledige ontleende bedrag binnen een termijn van maximaal tien jaar terugbetalen.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio