Expo ‘Mol Kiest Kunst’

Mol - De gemeente Mol zoekt kandidaten voor het project ‘Mol Kiest Kunst’ dat in januari van start gaat. Dankzij Mol Kiest Kunst krijgen kandidaten de kans om een tentoonstelling samen te stellen en vorm te geven. B

Zes Molse kunst- en cultuuraanbieders slaan voor het eerst de handen in elkaar om samen een tentoonstelling te organiseren op verschillende locaties in Mol. De invulling van deze tentoonstelling kiezen ze zelf.

Om deel te nemen, hoef je geen kunstkenner of regelmatige tentoonstellingsbezoeker te zijn. de gemeente wil daarmee een heel diverse groep deelnemers samenstellen. Alleen zo kunnen ze echt spreken over ‘Mol Kiest Kunst’

’t Kristallijn, het Jakob Smitsmuseum, Cultuurcentrum ’t Getouw, The Red Penguin, de Academie voor Beeldende Kunsten en het kunstenproject M.art van Jeugdhuis Tydeeh droomden al langer van een grote gezamenlijke tentoonstelling. Van 15 september tot en met 28 oktober 2018 is het zo ver. Voor de invulling van de tentoonstelling doet de gemeente beroep op iedereen die in Mol woont of een band heeft met Mol.

Schrijf in vóór 10 december voor de groep volwassenen via of voor de groep kinderen via de gemeentelijke website. Meer info: Cultuurcentrum ’t Getouw, 014 33 09 00.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio