Openbaar onderzoek naar bouwproject

Mol - Nog tot en met 24 januari 2018 loopt een onderzoek naar de realisatie van 39 appartementen en een handelsruimte op het braakliggend perceel op de hoek van de Corbiestraat met de Boomgaardstraat in Mol. Op woensdag 10 januari om 18 uur vind een infovergadering plaats in Hotel Corbie.

Het ingediende project omvat 39 appartementen en een handelsruimte. Daarnaast voorzien de plannen publiek toegankelijke groene ruimte met een vrije fiets- en voetgangersdoorgang tussen de Corbiestraat en de Boomgaardstraat. Met de aanplanting van bomen, bloemen en hagen wil de projectontwikkelaar hier een ‘parkgevoel’ creëren.
 
Het gebouw telt vier bouwlagen met een plat dak. Om te voldoen aan de parkeerbehoeftes van de bewoners en de winkel, omvatten de plannen eveneens een ondergrondse parkeergarage met 75 plaatsen. Deze parkeerkelder biedt verder ook plaats aan 79 fietsen.
 
Wie wenst kan in de periode van het openbaar onderzoek de plannen inkijken op onze dienst ruimtelijke ordening, eerste verdieping in ’t Getouw. Na evaluatie van de bezwaarschriften en een inhoudelijke studie van het ingediende dossier zal de gemente beslissen over het al dan niet verlenen van een vergunning.
 
Meer info: dienst ruimtelijke ordening, ro@gemeentemol.be, 014 33 08 30
 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio