Kerstconcert met Free Souffriau en Miguel Wiels

Zele - Op zondag 9 december om 20 uur is er voor de derde opeenvolgende keer een live kerstconcert in Zele, in de OLV van Zeven Weeënkerk (Kouterkerk).

"Uniek aan deze verwarmde kerk is dat de vaste zitbanken in een halfrond staan rondom het podium, zelfs licht stijgend naar achter toe, waardoor iedereen een goed zicht heeft op het concert", zegt Davy Herrebaut van de organisatie. "Zangeres van dienst dit jaar is Free Souffriau onder muzikale begeleiding van Free's echtgenoot Miguel Wiels en live-band."

"De opbrengst van dit concert gaat quasi integraal naar een Zeels Goed Doel, namelijk Warme Kerst, een initiatief waarbij ook kansarme en minderbedeelde Zelenaars een feestelijke kerstavond kunnen vieren."

"Wijzelf, de organisatoren, zijn een recreatieve volleybalclubje (10 personen) uit Zele die ook eerder al 5 keer Vlambiance Zele (een telkens uitverkochte schlageravond) organiseerden en de voorbije 2 jaar dus ook al kerstconcerten met respectievelijk Dana Winner en ook Christoff met Scaletta. Ook de opbrengsten van de voorbije kerstconcerten werd telkens grotendeels geschonken aan hetzelfde Goede Doel, omdat het perfect aanleunt bij de gedachtengang rond Kerstmis."

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio