Miranda Van Eetvelde en Luc Raman Zeelse kandidaten voor N-VA komende verkiezingen

Zele - Op 26 mei zijn er regionale, federale en Europese verkiezingen. De N-VA lijst voor het Vlaams Parlement wordt gesteund door 2 Zelenaren: Miranda Van Eetvelde en Luc Raman die respectievelijk op plaats 10 en 21 staan.

Miranda Van Eetvelde neemt al voor de 4e keer deel aan de verkiezingen. In 2010 werd ze verkozen tot volksvertegenwoordiger in de Kamer en in 2014 mocht ze zetelen in het Vlaams Parlement. “De afgelopen jaren heb ik mij in het Vlaams Parlement gefocust op thema’s zoals werkgelegenheid en jeugdbeleid. Hier wil ik mij, als de kiezer het wil, graag verder voor inzetten”, zegt ze. Miranda is getrouwd met Herman Van Driessche, advocaat en N-VA-gemeenteraadslid in Zele.

Op de 21ste plaats staat Luc Raman, nieuw in de nationale politiek. In het verleden was hij in Zele reeds schepen bevoegd voor onderwijs, middenstand, buurtwerking, kinderopvang, toerisme, markten & foren. Luc is leerkracht van beroep en houdt daarnaast ook al 33 jaar ‘t Kaffee Shamrock open op de markt van Zele. “Ik ben ontzettend gemotiveerd om aan een mooi Vlaanderen mee te werken", zegt hij. "Vanuit mijn lokale ervaring kan ik op nationaal vlak mijn ervaring inzetten. Als leerkracht volg ik onderwijs op de voet”.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio