Tombola verbonden aan stickerverkoop Rode Kruis

Tombola verbonden aan stickerverkoop Rode Kruis

Foto: if

Berlare - Het Rode Kruis van Berlare verkoopt nog stickers tot en met donderdag 9 mei ten voordele van de lokale werking van het Rode Kruis. Er is ook een tombola aan verbonden.

"Dit jaar worden de zelfklevers opgevrolijkt door de figuurtjes van Playmobil", zegt Sven Meuleman van Rode Kruis Berlare. "Een oude traditie is ook opnieuw tot leven geroepen, namelijk een aantal taferelen uit de zelfklever kunnen uit de klever
gehaald worden en afzonder geplakt worden."

"De kopers van een zelfklever kunnen naar goede traditie ook opnieuw deelnemen aan de tombola. Elke zelfklever bevat op de achterkant een uniek nummer. Met dit nummer maakt de koper van de sticker kans op 25 gratis toegangstickets voor Walibi, een gasbarbecue van Good Life Cooking, 2 City breaks naar New York aangeboden door Connections, een waardebon van 15.000 euro voor de aankoop van een droomkeuken bij Dovy en last but not least: een Suzuki Swift."

Rode Kruis-Berlare verkocht vorig jaar 4.275 zelfklevers, de afdeling zet op haar facebookpagina waar de verkopers te vinden zijn.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio