De Rosiers brengt monoloog De tijger van Dario Fo

De Rosiers brengt monoloog De tijger van Dario Fo

Foto: if

Dendermonde - Maarten Persoons brengt voor De Rosiers de monoloog De tijger van Dario Fo.

"Maarten Persoons is een jonge acteur die straalt van ambitie", volgens Karo Vanparrijs van De Rosiers. "Hij haalde drie keer op rij de allerhoogste onderscheiding in woord/kunst/drama aan de stedelijke academie in Dendermonde. Hij studeerde jazz/pop/zang en danste gedurende 14 jaar.  Hij had al een rol in een aflevering van “De Buurtpolitie”, “Ghostrockers”, “Familie” enzoverder en speelt als één van de nieuwe krachten onder andere binnenkort mee als sprekende en zingende persoon aan het donkmeer te Berlare in Titanic."  

Jürgen Heuvinck neemt de regie voor zijn rekening. "Hij is momenteel stage manager in de internationale productie “The Great Gatsby” met een afgewisseld Nederlandstalige, Franstalige en Engelse cast in Brussel. Vorig jaar was hij verantwoordelijk voor een regie in het Fakkeltheater in Antwerpen. “De tijger” van Dario Fo wordt geroemd om zijn humor en zijn spitsvondigheid. Om de kwaliteit van de schrijver te duiden, kunnen we aangeven dat deze theaterauteur in 1997 werd gekozen als nobelprijs voor literatuur."

Het GMT, is het toneelzaaltje achter Café De Sloef. Daar wordt de monoloog opgevoerd, vrijdag 24 en zaterdag 25 mei om 20 uur, zondag 26 mei om 15 uur. "Er zijn slechts 50 zitplaatsen en het straalt een enorme gezelligheid uit. Voor slechts 10 Euro kan je deze prestatie bewonderen. Op zondag kost de voorstelling 15 Euro, maar dan kan je genieten van koffie en gebak."

Kaarten: 0476/37.39.41.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio