Huiskamerconcert ten voordele van Finado

Huiskamerconcert ten voordele van Finado

Foto: if

Berlare - Op 22 juni organiseert Finado een voorstelling in een oude schrijnwerkerij ten voordele van water-en schoolprojecten in Ethiopië.

Wim Claeys duikt in het repertoire van Karel Waerie, de volkse, Gentse zanger voor sociale rechtvaardigheid. "Wim is een topperformer, wees gerust, dit komt goed", volgens Hilde De Brandt. "De locatie is de oude schrijnwerkerij van Filips grootvader, een unieke plek voor dit bijzonder huisconcert. Ben je nog vrij die avond? Overweeg dan zeker om langs te gaan. Je geniet van een mooie voorstelling, inclusief gratis drankje, en je helpt er Finado mee vooruit. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel."

"Greta en Filip zijn vrienden van het eerste uur. Wat hen bijzonder maakt is dat ze niet alleen dromen, maar die ook najagen door echt de handen uit de mouwen te steken. Kinderen en adoptiekinderen hebben ze, en ook een geweldig project om de plaats van herkomst van hun kinderen te ondersteunen: Finado. Samengevat: onderwijs en water op een plek in Ethiopië waar dat allerminst vanzelfsprekend is. Ze dromen nog verder. Over een rechtvaardige wereld met nooit meer oorlog. De rechtse wending in onze samenleving maakt ook die boodschap weer actueel."

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio