Speelplaneet klaar voor nieuwe zomer vol plezier

Speelplaneet klaar voor nieuwe zomer vol plezier

Foto: if

Dendermonde - Nog minder dan een maand en dan doet De Speelplaneet vzw weer haar deuren open voor alle kinderen van 4-14 jaar in en rond Dendermonde.

"Deze keer houden we halt in de gemeenteschool De Toverboon (ingang: Robert Ramlotstraat) in Sint-Gillis-bij-Dendermonde voor de periode van 3 juli tot en met 23 augustus 2019 (uitgezonderd donderdag 15 augustus). Op onze laatste dag zullen we naar jaarlijkse gewoonte op uitstap gaan waardoor er op het plein zelf geen opvang zal voorzien worden. De locatie van onze uitstap is momenteel nog een groot geheim. Later zullen we hier verder over communiceren op onze website, facebookpagina en instagramaccount", zegt hoofdanimator Gerben Vanderyse.

Een volledige dag speelplezier kost €5, voor een halve dag betaal je €2,50. Men kan ook gebruik maken van onze voor- en naopvang wat neerkomt op €0,50 per begonnen halfuur. Inbegrepen in de prijs is een vieruurtje (koekje en drankje) én de kids kunnen heel de dag water verkrijgen.

"Doordat ons speelplein verhuisd is, is de route van onze bussen ook veranderd! De nieuwe bushaltes van onze gratis busdienst zijn te zien op onze website. De bussen (Bus Oudegem en Bus Baasrode) stoppen in alle deelgemeentes om kinderen op te pikken die niet door de mama, papa of grootouders aan ons speelplein kunnen worden afgezet/opgehaald.
We hebben heel veel zin om deze zomer weer alles te kunnen geven en staan te springen om al ons nieuw materiaal uit te testen! We hebben namelijk heel veel nieuwe gezelschapspelen gekocht, maar ook nieuw buitenmateriaal waarmee de kinderen aan de slag kunnen! Bovendien is onze stock van knutselgerief goed aangevuld!"

"Ook doen we graag nu al een warme oproep naar alle kinderen om op donderdag 25 juli een tekening, brief, knutselwerkje, bloempje… af te geven aan één van onze animatoren. Dan is het namelijk Dag van de Animator en dat willen we heel graag in de verf zetten. Onze animatoren zijn namelijk allemaal vrijwilligers en komen in hun vrije tijd met al onze kinderen spelen."

Voor meer info kan men terecht op de website, facebookpagina en instagramaccount. Ook is sinds 1 juni onze zomerlijn (0472/28.15.95) weer actief tot en met 30 september 2019.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio