Maandag jaarmarkt in het centrum van de stad

Dendermonde - Naast de wekelijkse maandagmarkt is er maandag aanstaande ook de grote jaarmarkt op de Grote Markt en in de omliggende straten. De jaarmarkt vindt plaats van 10 tot 13 u. op de Grote Markt en in de Kerkstraat (deel tussen Grote Markt en Beurzestraat).

Op de Grote Markt worden runderen en kleinvee opgesteld en gekeurd. De marktkramen worden er herschikt. Er gaat ook een hoefsmid aan het werk. Voor de kinderen komt de mobiele boerderij ‘Farm on Wheels’ langs. 

Paarden en pony’s worden opgesteld in de Kerkstraat en eventueel in de Emiel Van Winckellaan en gekeurd in de Kerkstraat.

Om een vlot en veilig verloop van de activiteiten te garanderen is het nodig om, naast het geheel van maatregelen voor de wekelijkse markt, volgende tijdelijke verkeersmaatregelen te nemen:

- Vanaf 6 tot 14 u. wordt er een parkeerverbod ingevoerd in de Emiel Van Winckellaan, Grote Markt, Beurzestraat, Ridderstraat en Kerkstraat (van museum tot Beurzestraat).

- De Emiel Van Winckellaan, Grote Markt en Kerkstraat (van museum tot Beurzestraat) worden ook afgesloten voor het verkeer, behalve voor de voertuigen die dieren vervoeren voor de jaarmarkt en de voertuigen van de wekelijkse markt.

- De Beurzestraat en Zwarte Zustersstraat blijven toegankelijk vanaf de Kerkstraat.
De kermisattracties worden opgesteld op de parking De Groene Dender van 16/10 tot uiterlijk 23/10. Hiervoor worden parkeerplaatsen ingenomen.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio