70’s popicoon Steve Harley komt naar Stroming

70’s popicoon Steve Harley komt naar Stroming

Foto: if

Berlare - Op zaterdag 23 november staat 70’s popicoon Steve Harley met zijn Cockney Rebel bandleden op het podium van cc Stroming in Berlare.

"Cockney Rebel met frontman Steve Harley was één van de meest creatieve Britse bands uit de 70’s glamrockperiode. In de lage landen verwierven ze faam met hun optredens in AVRO’s TOPPOP, het leverde hits op als “Sebastian” en “Make Me Smile”. Songs die de status klassieker verwierven en elk jaar hoog in diverse tijdloze hitlijsten staan", zegt organisator Chris Rombaut.

"Singer-songwriter Steve Harley is een aimabele man die zijn publiek live steeds weet te ontroeren met pure schoonheid in tekst en muziek. Rod Stewart omschrijft hem als “One of Britain’s finest lyricists”. Na alweer een reeks fel gesmaakte akoestische concerten in de UK komt hij ook naar Vlaanderen. Steve wordt daarbij vergezeld door zijn originele Cockney Rebel-bandleden Barry Wickens (viool, gitaar) en James Lascelles (piano, percussie). Verwacht je aan een sfeervol en intiem concert van een gedreven zanger en uitstekende muzikanten."

Tickets nu te koop aan € 20 – Bestellen via www.suchanight.be of 0477/35.98.79

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio