’t Stokstaartje lanceert nieuw houten speelgoedmerk

’t Stokstaartje lanceert nieuw houten speelgoedmerk

Foto: if

Dendermonde - ’t Stokstaartje VOF, een Dendermondse start-up die in 2018 van start ging, is officiële importeur van een nieuw speelgoedmerk, Lucy & Leo.

“Tot nog toe focuste ’t Stokstaartje zich enkel op de verkoop van houten speelgoed aan particulieren”, zegt Ivan Cobbaut, zaakvoerder van ’t Stokstaartje en medeoprichter van houtenspeelgoedonline.be. “We waren echter al enige tijd op zoek naar een speelgoedmerk dat we zelf in de markt konden plaatsen, en dat hebben we nu gevonden in Lucy & Leo.” 

Lucy & Leo is een bedrijf uit Estland dat educatief houten speelgoed produceert aan een betaalbare prijs. “Lucy & Leo gebruikt Roemeense beuk en Russische multiplex voor een zacht oppervlak en een mooie textuur”, verduidelijkt Cobbaut. “De kleuring gebeurt met Duitse verf op waterbasis die niet schadelijk is en bovendien kleurvast is. Daarbovenop is de organische lijm die wordt gebruikt veilig en reukloos.”

’t Stokstaartje gaat het merk nu op de Belgische speelgoedmarkt introduceren en is ervan overtuigd dat vele winkeliers het aanbod graag in hun gamma zullen opnemen. Voorlopig zijn de producten van Lucy & Leo enkel verkrijgbaar via www.houtenspeelgoedonline.be
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio