Eén persoon zwaargewond na ongeval op kruispunt E34 en Stoepestraat

Assenede - Op het kruispunt van de E34 en de Stoepestraat gebeurde zondagavond een zwaar verkeersongeluk. Minstens drie personen raakten daarbij gewond waarvan één iemand zwaargewond.

Het ongeval gebeurde omstreeks 21.20 uur. Een wagen, komende uit de Stoepestraat, wou op de E34 in de richting van Knokke rijden. Het kwam daarbij tot een aanrijding met een voertuig dat al op de expresweg reed. De preciese omstandigheden van het ongeval zijn nog onduidelijk. 

Minstens drie personen liepen verwondingen op ten gevolge van het ongeval. Eén persoon werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De betrokken voertuigen werden getakeld en de brandweer kwam ter plaatse om het wegdek proper te spuiten.

Bij het ongeval werd een verkeerslicht omver gereden waardoor alle verkeerslichten op het kruispunt een tijdlang defect waren. Het kruispunt werd afgesloten voor al het verkeer dat komende uit de richting van Assenede en Ertvelde de E34 wou oprijden. De problemen waren maandagochtend nog steeds niet van de baan. Dae ochtendspits verliep er daardoor allesbehalve vlot.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio