Checkmade zoekt 7 nieuwe collega’s

Zele - Checkmade uit Zele is een totaalaanbieder van toegangscontrole en toegangsautomatisatie. Het bedrijf is de laatste jaren, telkens wegens overnames, sterk gegroeid. Daarom zoeken ze zeven nieuwe medewerkers.

“De personen die we zoeken om ons team te versterken zijn vooral technische profielen”, zegt Stijn D’heer, manager operations. “Zowel pas afgestudeerden als ervaren techniekers. Als medewerker bij Checkmade moet je vooral over een grote dosis gezond verstand beschikken. We zijn op zoek naar ondernemende medewerkers die de handen uit de mouwen willen steken. We hebben vacatures binnen verschillende departementen, gaande van elektronica, deuren en kluizen.” Die technische profielen aantrekken is niet evident. “De grote firma’s jagen al op nieuwe medewerkers vanaf dat ze op de schoolbanken zitten. Zij kunnen al een contract ondertekenen terwijl ze nog moeten afstuderen. Wij moeten op die markt echt het verschil kunnen maken.”

Groeien en meegroeien

Jeroen Dombrecht, ceo checkmade: “Bij checkmade kom je terecht in een familiebedrijf. Je bent niet zomaar een nummer. Dat is iets waar wij heel sterk om geven en we moeten dat ook uitspelen. Onze medewerkers weten dat ze kunnen doorgroeien. Naast de dagelijkse taken, voorzien we genoeg ruimte voor plezier op het werk. Er moet ook gelachen kunnen worden. Elke vrijdag organiseren we een after work drink, we hebben tweemaal per jaar een personeelsfeest en de deuren van directie staan altijd open."

Op www.checkmade.be staan de openstaande vacatures.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio