Lenteconcert kerkje Vlassenbroek

Lenteconcert kerkje Vlassenbroek

Foto: if

Dendermonde - Op zaterdag 21 maart is er een Lenteconcert in de kerk van Vlassenbroek.

"Karen Vermeiren (sopraan) en Hans Van Kerckhoven (viool) stelden voor dit intieme concert een programma samen met de mooiste en bekendste melodieën uit het klassieke repertoire. Ze baseerden zich op stukken die iedereen wel kan herkennen, of je nu helemaal nieuw bent in het genre, of helemaal bezeten door klassiek", klinkt het. "Het belooft een prachtig concert te worden, waar vocaal meesterschap en instrumentale virtuositeit elkaar aanvullen en afwisselen. Terwijl Karen Vermeiren de vocale partijen voor haar rekening neemt, speelt het Belcanto Ensemble onder de vakkundige leiding van Hans Van Kerckhoven aan de viool en Hanna Grociak aan de harp."

Karen Vermeiren heeft zopas een schitterende vertolking neergezet als buitenlandse princes in de opera Rusalka van Dvorak met enkel lovende commentaren. Ze werd in juni 2019 genomineerd voor de Meistersinger Award in Wenen, een onderscheiding voor de beste vertolkers van het repertoire van de componisten Mahler, Verdi en Wagner.

Kaarten reserveren kan via 052/223113 of via mail michele.westelinck@telenet.be of philipsmarcel@telenet.be. Ze kosten 18 euro.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio